ОВОЧЕВИЙ БІЗНЕС ПО-ОДЕСЬКИ

Щороку в Одеській області під овочами зайнято 3000 гектарів. Врожай — 137 тисяч тонн овочів. Середня врожайність — 145 ц/га. 50% від усього об’єму — складають томати і цибуля. Основною особливістю ринку овочівництва Одещини є те, що вирощування завжди перевищує споживання. То ж як змінюється овочевий світ? Які інноваційні технологій впроваджують одеські фермери для вирощування для овочів? Чому овочівники не готові відмовлятися від імпортного насіння? Скільки коштує борщовий набір? Яка ситуація з потужностями для доробки, переробки та зберігання овочів? І чому агровиробники здебільшого продають урожай відразу на полі? Про це і не тільки на «Агро Олімпі»!

About Альона Новічкова

Редактор телепроекту член Національної спілки журналістів України член Спілки аграрних журналістів України член Міжнародної федерації аграрних журналістів

Добавить комментарий