ОДЕСЬКИЙ ФЕРМЕР ВИРОЩУЄ І ПЕРЕРОБЛЯЄ ХЛОРЕЛУ ТА ЕЙХОРНІЮ

Одеський фермер Самвел Мкртчян ось уже рік вирощує та перебляє на корма хлорелу (в суспензію) та ейхорнію (зелений корм). Дослідження підтвердили, що кури, які додатково споживають ці корма стали клінічно здоровими, покращилась якість м’яса і яйця, в продуктах значно збільшився вмість йоду, селену, вітамінів та усіх незамінних для людини амінокислот. У чому секрет цих супер-рослин? Чи можна їх споживати у їжу людям? Яку користь вони дають організму домашніх тварин? Та які перспективи розвитку подібного виробництва? Відповіді — в телепроекті «Україна Аграрна».

Об Альона Новічкова

Редактор телепроекту член Національної спілки журналістів України член Спілки аграрних журналістів України член Міжнародної федерації аграрних журналістів

Добавить комментарий